«Καρφί» Ίρβινγκ για Γιάννη – «Τυχαία ήταν το πόδι του σ’ αυτό το σημείο;» (vid)

«Καρφί» Ίρβινγκ για Γιάννη – «Τυχαία ήταν το πόδι του σ’ αυτό το σημείο;» (vid)

Ο Καϊρί Ίρβινγκ ρωτήθηκε για την τριάδα των Νετς της οποίας αποτελεί μέλος κι έριξε τη σπόντα του στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, υπονοώντας ότι είναι υπεύθυνος για τον περσινό τραυματισμό του.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν παίζει φέτος στα εντός έδρας ματς των Νετς, λόγω των κανόνων της Νέας Υόρκης για τους ανεμβολίαστους αθλητές και αυτό μάλλον του δημιουργεί εκνευρισμό.

Ο παίκτης του Μπρούκλιν ρωτήθηκε για ενδεχόμενες δυσκολίες στη συνύπαρξή του με Ντουράντ και Χάρντεν, με την απαντησή του να αφήνει υπονοούμενα για τον… Γιάννη Αντετοκούνμπο!. Συγκεκριμένα θεωρεί πως ο «Greek Freak» τοποθέτησε εσκεμμένα το πόδι του, ώστε να τραυματιστεί στα playoffs του 2021.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στα playoffs πέρυσι ο Τζέιμς Χάρντεν τραυματίστηκε. Έπειτα, πήγα για ένα σουτ και ο Γιάννης ήρθε. Το πόδι του έτυχε να βρίσκεται σε αυτό το σημείο;».

Προς υπεράσπιση του MVP των περσινών τελικών, η ιστοσελίδα «clutchpoints» έσπευσε να σημειώσει: «Ο Γιάννης ποτέ δεν ήταν «βρώμικος» παίκτης.

Παρά το γεγονός πως είναι πολύ ανταγωνιστικός, δεν είναι ο παίκτης που θα βλάψει τον αντίπαλο που θα βρεθεί στον δρόμο του. Επομένως, μπορούμε να φτάσουμε στο ασφαλές συμπέρασμα πως δεν τραυμάτισε επίτηδες τον Ίρβινγκ».

Θυμηθείτε εδώ τον τραυματισμό του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ