Γιάνγκ και Οκόνγκου βγάζουν… γούστα, στην κορυφή του Top10 (vid)

Γιάνγκ και Οκόνγκου βγάζουν… γούστα, στην κορυφή του Top10 (vid)

Άκρως θεαματικό το Top10 του NBA, με την εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Γιανγκ και Οκόνγκου, να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Οι Χοκς επιβλήθηκαν των Λέικερς με 129-121 σε έναν αγώνα «θρίλερ» στην Ατλάντα και ο Τρέι Γιανγκ ήταν καταπληκτικός, με 36 πόντους και 12 ασίστ.

Μπορεί αυτός να έκανε την μεγαλύτερη «ζημιά»», όμως οι γηπεδούχοι πήραν πολύτιμη βοήθεια από άλλη μια μονάδα, τον Ονιέκα Οκόνγκου. Ο δευτεροετής σέντερ είχε 16 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 22 λεπτά, με πολλά καλάθια στην τελευταία περίοδο, αλλά και τη φάση του αγώνα, μετά από πάσα του συμπαίκτη του.

Ο Γιανγκ πήγαινε προς τη ρακέτα των «Λιμνανθρώπων», αλλά βρήκε μπροστά του τον Όστιν Ριβς με απλωμένα τα χέρια. Ενώ όλα έδειχναν ότι η κατοχή θα χαθεί, σε δευτερόλεπτα τα πάντα άλλαξαν. Ο γκαρντ των Χοκς σήκωσε την μπάλα κι ο Οκόνγκου δεν άργησε στιγμή.

Με μια τρομερή υπερέκταση του χεριού έπιασε την μπάλα στον αέρα και κάρφωσε με μια κίνηση, κάνοντας «poster» τρεις αντιπάλους. Αυτό το καλάθι πήρε την πρώτη θέση στο Top10 του NBA.

Δείτε όλο το θέαμα εδώ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ