Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μίντλεσμπρο: Γι’ αυτό μέτρησε το γκολ του Κρουκς (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μίντλεσμπρο: Γι’ αυτό μέτρησε το γκολ του Κρουκς (vid)

O διαιτητής Άντονι Τέιλορ και ο VAR μέτρησαν το γκολ της Μίντλεσμπρο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά το προφανές χέρι του Γουάτμορ, και σύμφωνα με τον κανονισμό η απόφαση τους τους δικαιώνει.

Η Μίντλεσμπρο κατάφερε να κάνει το… μπαμ και να αφήσει εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Αγγλίας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία απογοήτευσε για ακόμη μια φορά.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απαντήσουν στο γκολ του Σάντσο, χάρη σε τέρμα του Κρουκς το οποίο ωστόσο σήκωσε θύελλα… αντιδράσεων. Ο δημιουργός του τέρματος Ντάνκαν Γουάτμορ στο κοντρόλ του βρήκε τη μπάλα με το χέρι, πριν την πασάρει στον σκόρερ Ματ Κρουκς. O διαιτητής Άντονι Τέιλορ και ο VAR δεν ακύρωσαν το γκολ, με τον κανονισμό να τους δικαιώνει.

Σύμφωνα με τους κανόνες το χέρι θεωρείται ακούσιο, καθώς δεν το έκανε ο σκόρερ, η χρήση του δεν ήταν σκόπιμη, ενώ ακόμα και η θέση του χεριού δικαιολογείται από την κίνηση του επιτηθέμενου! Πάντως αν στην προσπάθεια του ο Γουάτμορ έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα (όπως και προσπάθουσε αλλά του… βγήκε ασίστ) το γκολ θα είχε ακυρωθεί, καθώς ο παίκτης που σκοράρει απαγορεύεται να κάνει οποιαδήποτε επαφή με τη μπάλα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ