Ανατριχίλα στο «Αλεξάνδρειο» – Σταμάτησε το παιχνίδι στο 19ο λεπτό προς τιμήν του Άλκη (Pics & vid)

Ανατριχίλα στο «Αλεξάνδρειο» – Σταμάτησε το παιχνίδι στο 19ο λεπτό προς τιμήν του Άλκη (Pics & vid)

Συγκλονιστικές στιγμές στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό το οποίο διακόπηκε στο 19ο λεπτό, με τους παίκτες των δύο ομάδων να καταθέτουν κίτρινα τριαντάφυλλα στην μνήμη του Άλκη.

Σε πολύ βαρύ κλίμα διεξάγεται το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό στο «Αλεξάνδρειο» λόγω της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού που έχει επισκιάσει τα πάντα στον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο.

Πριν το τζάμπολ οι δύο ομάδες τίμησαν την μνήμη του νεαρού φίλου των «κίτρινων» με ενός λεπτού σιγή και με μπλουζάκια στα οποία αναγράφονταν τα τελευταία λόγια του Άλκη προς τους δολοφόνους του, «Σας παρακαλώ μην με χτυπάτε άλλο».

Στο 19ο λεπτό του ματς μάλιστα υπήρξε διακοπή, με τους παίκτες των δύο ομάδων, τους διαιτητές, αλλά και τον general manager της Εθνικής, Νίκο Ζήση, να καταθέτουν κίτρινα τριαντάφυλλα σε μία φανέλα του Άρη με το όνομα του Άλκη και το νούμερο «19» και όλους όσοι βρίσκονταν στο κλειστό να χειροκροτούν. Αρκετοί μάλιστα από τους παίκτες του Άρη και του Ολυμπιακού βούρκωσαν όπως φάνηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ