Ο Τσιμίκας «ζωγραφίζει» και με το δεξι (vid)

Ο Τσιμίκας «ζωγραφίζει» και με το δεξι (vid)

O Kώστας Τσιμίκας τα πηγαίνει περίφημα και με το «κακό» του πόδι, με τον Έλληνα φουλ μπακ να πετυχαίνει ένα τέρμα σπάνιας ομορφιάς στην προπόνηση των «Reds».

Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά με τα χρώματα της Λίβερπουλ. Ο 25χρονος φουλ μπακ αποτελεί βασική επιλογή στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ με τον πρώην μπακ του Ολυμπιακού να έχει κερδίσει τους πάντες με τις εμφανίσεις του στο «Νησί».

Ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπάκ αποτελεί πλέον μια αξιόπιστη λύση στην αριστερή πτέρυγα της Λίβερπουλ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως σε περίπτωση που χρειαστεί να μετακομίσει στην δεξιά πλευρά θα έχει κάποιο πρόβλημα.

Αυτό τουλάχιστον έδειξε στην πρόσφατη προπόνηση των «Reds» εκεί όπου ο Τσιμίκας σημειώσε ένα πανέμορφο τέρμα, σουτάροντας με το θεωρητικά «κακό» του πόδι το δεξί.

Πάντως με το συμβόλαιο του Τζείμς Μίνλερ να ολοκληρώνεται, ίσως ο Γιούργκεν Κλοπ θα πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο κάποιας μεταγραφική κίνησης στα δεξιά, και να βασιστεί πάνω στον «Τσίμι», ο οποίος δείχνει έτοιμος…

Δείτε την «ζωγραφιά» του Τσιμίκα μετά το 3.10

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ