Αποβλήθηκε ο Ζβέρεφ για «ντου» στον διαιτητή: «Ηλίθιε κατέστρεψες όλο το γ@@@@ ματς!» (vids)

Αποβλήθηκε ο Ζβέρεφ για «ντου» στον διαιτητή: «Ηλίθιε κατέστρεψες όλο το γ@@@@ ματς!» (vids)

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δεν πήρε καθόλου καλά την ήττα του στο τουρνουά του διπλού στο Ακαπούλκο και ξέσπασε στον διαιτητή βρίζοντάς τον, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και από το μόνο!

Στην αποβολή του Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο3) από το τουρνουά του Ακαπούλκο προχώρησε η διοργανώτρια αρχή. Ο Γερμανός έδειξε απαράδεκτη συμπεριφορά σε διαιτητή με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να δώσουν πρόωρο τέλος στην πορεία του στο τουρνουά, καθώς ο Ζβέρεφ ξέσπασε και έβριζε τον ρέφερι του ματς.

Ο Γερμανός λοιπόν απέδειξε πως θέλει ακόμα πολύ δουλειά στη διαχείριση του θυμού του στις ήττες, αφού μόλις αυτός και ο συμπαίκτης του αποκλείστηκαν απο τους Γκλάσπουλ και Ιλιοβάαρα και δεν ήταν καθόλου ψύχραιμος. Από τα νεύρα του κινήθηκε προς τον διαιτητή κι άρχισε να τον βρίζει.

«Κατέστρεψες όλο το γ@@@@@@ενο ματς» είπε, ενώ πιο πριν τον αποκάλεσε ηλίθιο. Συνεχίζει πλέον στον τελικό του μονού, όπου δεν αποκλείεται να συναντήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στα ημιτελικά. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί και πέρυσι όπου πήρε τη νίκη.

Λίγη ώρα αργότερα η διοργανώτρια αρχή προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά με την αποβολή του Γερμανού: «Λόγω αντιαθλητικής συμπεριφορά στο ματς του διπλού την Τρίτη το βράδυ, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έχει αποβληθεί από το τουρνουά του Ακαπούλκο».

Δείτε εδώ βίντεο με τα ξεσπάσματά του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ