Τσόλακ: «Τελικός το ματς με την ΑΕΚ» (vid)

Τσόλακ: «Τελικός το ματς με την ΑΕΚ» (vid)

Ο Αντόνιο Τσόλακ μίλησε για το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που έρχεται, ενώ αναφέθηκε και στη γκέλα κόντρα στον Ιωνικό.

Χαρακτήρα τελικού έχει για τον Αντόνιο Τσόλακ το εξ αναβολης ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στις 2 Μαρτίου για τη 17η αγωνιστική της Superleague.

Ο επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε στην αναμέτρηση που πλησιάζει, τονίζοντας πως η ομάδα θα την αντιμετωπίσει με τη δέουσα προσοχή κι επαγγελματισμό, ενώ μίλησε και για την ισοπαλία κόντρα στον Ιωνικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο ΠΑΟΚ TV:

Για το πόσο δύσκολα είναι τα παιχνίδια μετά από ευρωπαϊκές βραδιές:

«Πιέσαμε σωματικά και πνευματικά τους εαυτούς μας στο παιχνίδι της Πέμπτης, αλλά φυσικά αυτό προσπαθούμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και στο πρωτάθλημα. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε τον κάθε αγώνα, όπως και αυτόν με τον Ιωνικό. Ίσως θα έπρεπε να ήμασταν πιο ήρεμοι στην παραγωγή των φάσεων. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Τετάρτης».

Για τον στόχο και την προσέγγιση του ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Πάμε να κερδίσουμε όπως σε κάθε παιχνίδι και την Τετάρτη. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι με μεγάλη ιστορία. Θα το δούμε σαν τελικό και θα πάμε με όλες μας τις δυνάμεις για την νίκη. Αυτό θέλουμε από αυτό το ντέρμπι».

Για το αν υπάρχει αρκετός χρόνος για να προετοιμαστεί η ομάδα σωματικά και πνευματικά για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Ναι, φυσικά. Έχουμε επαγγελματίες γύρω και μέσα στην ομάδα. Δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι σωστά, έτσι θα είμαστε και την Τετάρτη. Θα ξεκουραστούμε, θα κάνουμε αποθεραπεία και θα είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ