«Στριπτίζ» στη Βέροια: Για αυτό δεν θέλουν ξένους διαιτητές (vid)

«Στριπτίζ» στη Βέροια: Για αυτό δεν θέλουν ξένους διαιτητές (vid)

Η Βέροια προηγήθηκε με γκολ οφσάιντ του Ολυμπιακού Β΄ και τα… όργανα συνεχίζονται στην Σούπερ Λιγκ 2

Είναι αυτό το… κάτι που κάνει την διαφορά στην Σούπερ Λιγκ 2. Σαν το γκολ της Βέροιας ένα πράγμα με το οποίο προηγήθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό Β΄. Ένα γκολ οφσάιντ από τον Πασά που έδωσε από νωρίς προβάδισμα στην ομάδα που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας στον Βόρειο όμιλο.

Ένα γκολ που διαμορφώνει καταστάσεις και αλλάζει δεδομένα στον αγώνα. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ο σκόρερ της Βέροιας είναι εκτεθειμένος την ώρα που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τζολάκη που μάταια σηκώνει το χέρι του για το οφσάιντ ελπίζοντας πως και ο βοηθός Τζιουβάρας από την Κοζάνη θα υποδείξει την παράβαση. Μάταια. Η Βέροια, που μέχρι και το σήμα της άλλαξε, πανηγύρισε το 1-0 μετά το «δώρο» των διαιτητών που από ότι φαίνεται έρχονται από το «φυτώριο Γιαννάκη» που όλα τα «σφάζουν όλα τα μαχαιρώνουν».

Το «στριπτιζ» που γίνεται στην Βέροια από τις διαιτητικές αποφάσεις προφανώς αποδεικνύει γιατί οι ιθύνοντες στην Σούπερ Λιγκ 2 του Λεουτσάκου δεν θέλουν ξένους διαιτητές στα σημαντικά ματς.

Η απόφαση του διαιτητή Πολυχρόνη από την Πιερία να μετρήσει το γκολ του Πασά όπως ήταν λογικό έφερε αντιδράσεις και στο ημίχρονο από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Μανιάτης και Ανατολάκης εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για όσα συμβαίνουν υπέρ της Βέροιας στο γήπεδο, σε ένα ακόμη «επεισόδιο εξυγίανσης» στον… θαυμαστό κόσμο της Σούπερ Λιγκ 2.

Δείτε το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η Βέροια

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ