Άρης: Η μυθική εμφάνιση του Πουλιανίτη κόντρα στον Προμηθέα – Πήρε την μπάλα σπίτι του (vids)

Άρης: Η μυθική εμφάνιση του Πουλιανίτη κόντρα στον Προμηθέα – Πήρε την μπάλα σπίτι του (vids)

Ο Στέλιος Πουλιανίτης πραγματοποίησε μία αψεγάδιαστη εμφάνιση κόντρα στον Προμηθέα οδηγώντας τον Άρη σε μεγάλη νίκη. Αποθέωση από συμπαίκτες και οπαδούς για τον 27χρονο γκαρντ.

Τι κι αν έλειπε ο Ολιβιέ Χάνλαν! Ο Άρης είχε τον Στέλιο Πουλιανίτη ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης επί του Προμηθέα, πραγματοποιώντας την κορυφαία του εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα.

Ο 27χρονος γκαρντ (κλείνει τα 27 σε μία εβδομάδα) έμεινε στο παρκέ για 25 λεπτά και δεν έχασε σουτ! Για την ακρίβεια κατέγραψε 25 πόντους με 3/3 δίποντα, 5/5 τρίποντα, 4/4 βολές ενώ είχε επίσης 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 λάθη και 2 κερδισμένα φάουλ με ranking 24.

Στο τέλος μάλιστα ήταν αυτός στον οποίο πήγε η μπάλα από τους συμπαίκτες του, με τον ίδιο να τους δικαιώνει βάζοντας κρίσιμες βολές που κράτησαν όρθιο τον Άρη. Με τη λήξη της αναμέτρησης ο Πουλιανίτης πήρε την μπάλα για ενθύμιο ενώ αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας που φώναξε ρυθμικά το όνομά του.

Στις δηλώσεις του μάλιστα θέλησε να αφιερώσει αυτή την εμφάνιση στον παππού του ενώ πριν προλάβει να μιλήσει στην κάμερα της ΕΡΤ δέχθηκε μπουγέλο από τους συμπαίκτες του. Έτσι ολοκληρώθηκε μία βραδιά που μάλλον δεν θα ξεχάσει ποτέ ο άσος του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ