Η επιστροφή του Φορτούνη και το χειροκρότημα από τον κόσμο του Ολυμπιακού (vids)

Η επιστροφή του Φορτούνη και το χειροκρότημα από τον κόσμο του Ολυμπιακού (vids)

Η κάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέγραψε την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στη δράση μετά από 315 μέρες, με τον κόσμο που βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» να υποδέχεται τον διεθνή άσο με «ζεστό» χειροκρότημα.

O Ολυμπιακός μπορεί να μην κατάφερε να νικήσει την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής, υπάρχουν όμως θετικά στοιχεία τα οποία μπορεί να κρατήσει από αυτή την αναμέτρηση. Το μεγαλύτερο απ’ όλα, ακούει στο όνομα Κώστας Φορτούνης.

Ο διεθνής μέσος, που τόσο έλειψε τη φετινή σεζόν από τους Πειραιώτες, επέστρεψε στη δράση μετά από 315 μέρες αφήνοντας πίσω του την ατυχία με τον σοβαρό τραυματισμό.

Ο 29χρονος άσος μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του ματς, με το νούμερο 53 πλέον στην πλάτη, και ο κόσμος του Ολυμπιακού τον υποδέχτηκε με ένα «θερμό» χειροκρότημα. Στα περίπου 15 λεπτά που αγωνίστηκε μαζί με τις καθυστερήσεις, ο Φορτούνης πρόλαβε να υπενθυμίσει κάποια στοιχεία από την τεράστια ποιότητα που διαθέτει, δείχνοντας πως τα καλύτερα είναι μπροστά του.

Η κάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέγραψε τα παρασκήνια από το ντέρμπι, με την στιγμή της εισόδου του Φορτούνη στο ματς, να είναι αυτή που αναμφίβολα ξεχώρισε.

Δείτε την στιγμή της αλλαγής του Φορτούνη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ