Ακόμα μαζεύει ριμπάουντ: Η μεγάλη εμφάνιση του Βεζένκοφ κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid)

Ακόμα μαζεύει ριμπάουντ: Η μεγάλη εμφάνιση του Βεζένκοφ κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν για ακόμη μία φορά εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού και αποδείχθηκε καθοριστικός στο μεγάλο διπλό των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τους Πειραιώτες να επικρατούν με 68-62 των «πράσινων» και να… αγκαλιάζουν την πρωτιά στην κανονική περίοδο της Basket League.

Ενα ματς στο οποίο καθοριστικό ρόλο για την έκβασή του έπαιξε η σπουδαία και πληθωρική εμφάνιση του Σάσα Βεζένκοφ που έδειξε για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν τα διαπιστευτήριά του.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έμεινε στο παρκέ για 34.26 έχοντας 13 πόντους με 3/4 τρίποντα, 15 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 27 στην αξιολόγηση. Μάλιστα ήταν ο μοναδικός από τους παίκτες και των δύο ομάδων που είχε διψήφιο αριθμό ριμπάουντ, σκεπάζοντας τα καλάθια.

O Βεζένκοφ κυριάρχησε με την ενέργειά του και στις δύο πλευρές του παρκέ και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί πως ήταν ο παίκτης του Ολυμπιακού που έμεινε μακράν από τον δεύτερο περισσότερη ώρα στο παρκέ. Ο Κώστας Παπανικολάου με 27.13 ήταν ο δεύτερος σε λεπτά συμμετοχής για τους Κυπελλούχους στο ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ