Ο Μιλουτίνοφ στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό (Pics & vid)

Ο Μιλουτίνοφ στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό (Pics & vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κυκλοφορεί ελεύθερος, το όνομά του παίζει δυνατά για τον Ολυμπιακό και ο ίδιος φούντωσε τα σενάρια.

Ενας μεγάλος φίλος, ένας εξίσου μεγάλος αθλητής, αλλά και ένας μεγάλος οπαδός του Ολυμπιακού, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, άφησε για λίγο τις διακοπές του και έδωσε το παρών στον 3ο τελικό της Basket League, μεταξύ των Πειραιωτών και του Παναθηναϊκού.

Η παρουσία του «Μίλου» στην έδρας της ομάδας που τον βελτίωση, τον εξέλιξε και τον ανέδειξε, όπως ήταν λογικό δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Οι οπαδοί των Πειραιωτών αποθέωσαν τον Σέρβο γίγαντα, έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του, αλλά κυρίως… ζήτησαν την επιστροφή του στο Μεγάλο Λιμάνι.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Μιλουτίνοφ είναι παίκτης που άμεση σχέση με τον Ολυμπιακό. Και μπορεί και το μέλλον του να έχει… ερυθρόλευκο φόντο. Εξάλλου, είναι ελεύθερος, αποφασίζει ο ίδιος για το μέλλον του, λογικά ο Ολυμπιακός θα ψάξει σέντερ το καλοκαίρι, ο ίδιος δεδομένα θέλει να γυρίσει. Αρα, όλα μπορούν να συμβούν.

Ο Ολυμπιακός, βεβαίως, δεν έχει… μεταγραφική διάθεση σε ένα τέτοιο βράδυ. Αλλά και μόνο η παρουσία του «Μίλου» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το τι μπορεί να ακολουθήσει. ιότι η σχέση των δύο πλευρών δεν έπαψε ποτέ να είναι άριστη. Και αυτό μπορεί να φανεί το επόμενο διάστημα…

Το θερμό τετ α τετ που είχε με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο είναι ένα ακόμη δείγμα ότι μάλλον ο… καπνός δεν είναι τυχαίος στη συγκεκριμένη υπόθεση. Αλλά αυτά θα φανούν οριστικά τις επόμενες ημέρες.

Από εκεί και πέρα, στο ΣΕΦ έδωσε το παρόν και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος φωτογραφήθηκε με πλήθος οπαδών των Πειραιωτών. Παρών και από τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, που τα είπε με τον Παναγιώτη Φασούλα, ενώ δεν έλειχαν και οι… σκούπες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ