Υποδοχή με «όλε» στο ξενοδοχείο για την Στεφανίδη (vid)

Υποδοχή με «όλε» στο ξενοδοχείο για την Στεφανίδη (vid)

Οι συναθλητές και οι συναθλήτριες της Κατερίνας Στεφανίδη ετοίμασαν υποδοχή στο ξενοδοχείο της αποστολής για την κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια.

Ήταν σειρά της Κατερίνας Στεφανίδη να δεχθεί την αγάπη των συναθλητών και συναθλητριών της, καθώς και του συνόλου της ελληνικής αποστολής με αφορμή το μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης, οργανώτρια των δύο πρώτων υποδοχών σε Ντρισμπιώτη και Τεντόγλου, μπορεί να θεωρούσε δεδομένο ότι μια ωραία έκπληξη θα περίμενε κι εκείνη, ωστόσο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και τη χαρά της, που είδε την ομάδα να την περιμένει φωνάζοντας.

Διαβάστε επίσης: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού ο Ολυμπιακός

Για δεύτερη διαδοχικά ημέρα τα …όλε των μελών της αποστολής γέμισαν το λόμπι του ξενοδοχείο, που εδώ και λίγα 24ωρα υποδέχεται πολλούς κατόχους μεταλλίων, καθώς τόσο οι Ελβετοί όσο και οι Ισπανοί, έχουν καταφέρει να δουν αθλητές τους στο βάθρο.

Η χώρα μας κατάφερε μέχρι εδώ να δει τα φαβορί της να πετυχαίνουν τους στόχους και κι έτσι μετράει αισίως τρία μετάλλια εκ των οποίων τα δύο είναι χρυσά. Τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για την ομάδα μας παραμένει μεγάλο, αφού πολλοί ακόμη αθλητές και αθλήτριες μετέχουν στη διοργάνωση και διεκδικούν το καλύτερο δυνατό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ