Μάτις Τελ: Το παιδί-θαύμα της Μπάγερν έγραψε ιστορία (pic & vid)

Μάτις Τελ: Το παιδί-θαύμα της Μπάγερν έγραψε ιστορία (pic & vid)

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έριξε στο ματς με την Στουτγκάρδη τον Μάτις Τελ ο οποίος σε ηλικία 17 ετών και 136 ημερών έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που ξεκινάει στη βασική ενδεκάδα της Μπάγερν, αλλά και ο νεότερος σκόρερ της στην Bundesliga.

Μία υπέροχη ποδοσφαιρική ιστορία σε μία χώρα που οι ποδοσφαιριστές στα 17 τους συνήθως θεωρούνται έτοιμοι για να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Η ιστορία του Μάτις Τελ, είναι η είδηση της αγωνιστικής στη Γερμανία και την Bundesliga.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έριξε στο ματς με την Στουτγκάρδη τον νεαρό άσο ο οποίος σε ηλικία 17 ετών και 136 ημερών έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που ξεκινάει στη βασική ενδεκάδα των Βαυαρών, αλλά και ο νεότερος σκόρερ της ομάδας στην Bundesliga.

Διαβάστε επίσης: Τουρκία – Γαλλία 86-87: Μυθικός Γκομπέρ έστειλε σπίτι της την Τουρκία – Τώρα τιτανομαχία με Σερβία (vids)

Από γύρισμα του Ντέιβις από τα αριστερά, ο Τιλ με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 36′ και έβαλε το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Τελ αποκτήθηκε στα τέλη του Ιουλίου από την Μπάγερν και υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους πρωταθλητές Γερμανίας. Ο 17χρονος σέντερ φορ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Ρεν, αρχικά για την Κ-19, μετά για τη δεύτερη αλλά και την πρώτη ομάδα.

Στο ματς με τη Βικτόρια Κολωνίας για το Κύπελλο, όπου η Μπάγερν νίκησε με 5-0, ο Τελ είχε γίνει μάλιστα ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου ανεξαρτήτως διοργάνωσης αφού πέτυχε γκολ σε ηλικία 17 ετών, 4 μηνών και 4 ημερών. Αν μη τι άλλο ο μικρός δείχνει πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ