Το συγκλονιστικό φινάλε στη Μαδρίτη (vid)

Το συγκλονιστικό φινάλε στη Μαδρίτη (vid)

Δείτε τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε το Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβερκούζεν, με τους ροχιμπλάνκος να αστοχούν σε πέναλτι που δόθηκε μετά τη λήξη του αγώνα και αποκλείονται από το Champions League.

Ένα από τα πιο αδιανόητα φινάλε που έχουμε δει ποτέ σε ποδοσφαιρικό αγώνα συνέβησαν στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν Λεβερκούζεν το βράδυ της Τετάρτη (26/10).

Η αναμέτρηση βρισκόταν στο ισόπαλο 2-2 όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια και την Ατλέτικο εκτός Champions League (της έκανε μόνο η νίκη). Σε εκείνο το σημείο ο VAR κάλεσε τον ρέφερι για να εξετάσει ο ίδιος την τελευταία φάση για πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Έτσι κι έγινε, ο Γάλλος Τουρπέν υπέδειξε την άσπρη βούλα δίνοντας την ευκαιρία στην Ατλέτικο να πάρει τη νίκη σε «νεκρό χρόνο»

Διαβάστε επίσης: Τριάρα της Λίβερπουλ και πρόκριση στους «16» (0-3) – Στο… ρελαντί η Νάπολι (3-0)

Ο Γιανίκ Καράσκο ανέλαβε την εκτέλεση, ο Χραντέτσκι όμως απέκρουσε, ο Σαούλ πήρε το «ριμπάουντ» και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ ο Ρεϊνίλντο που είδε την μπάλα να το στρώνεται μπροστά του, σούταρε πάνω στον Καράσκο και η μπάλα έφυγε άουτ.

Δείτε το απίθανο φινάλε του ματς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ