Τα mind games των Ολλανδών στον Λαουτάρο Μαρτίνες πριν το πέναλτι! (vids)

Τα mind games των Ολλανδών στον Λαουτάρο Μαρτίνες πριν το πέναλτι! (vids)

Τέσσερις Ολλανδοί παίκτες προσπάθησαν να «χαλάσουν» την ψυχολογία του Λαουτάρο Μαρτίνες πριν εκτελέσει το κρίσιμο πέναλτι για την Αργεντινή αλλά δεν... τα κατάφεραν.

Η Αργεντινή πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ επικρατώντας σε προημιτελικό «θρίλερ» της Ολλανδίας στα πέναλτι.

Την κρίσιμη «αποστολή» του τελευταίου πέναλτι για την «Αλμπισελέστε» ανέλαβε ο Λαουτάρο Μαρτίνες και πήρε την μπάλα να εκτελέσει όταν αυτή… «έκαιγε».

Διαβάστε επίσης: Μεγάλο ντέρμπι Αγγλία-Γαλλία απόψε στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Με το μυαλό του επιθετικού της Ίντερ λίγο πριν εκτελέσει από την άσπρη βούλα  προσπάθησαν να «παίξουν» τέσσερις Ολλανδοί παίκτες, οι οποίοι τον  πλησίασαν και άρχισαν… τα mind games ώστε να μην βρει δίχτυα ο Λαουτάρο.

Ωστόσο από ότι αποδείχθηκε ο Αργεντίνος στράικερ δεν μάσησε και χάρισε την τεράστια πρόκριση στην χώρα του ενώ παράλληλα ήρθε και η εξιλέωση για τον ίδιο μετά από ένα σερί πολλών χαμένων ευκαιριών για γκολ στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μάλιστα ο λόγος που οι Αργεντίνοι πανηγύρισαν τόσο προκλητικά στο πέρας της διαδικασίας των πέναλτι ήταν για όλα αυτά που ακούσε ο Λαουτάρο πριν την κρίσιμη εκτέλεση

Ο επιθετικός της «Αλμπισελέστε» ανέφερε μετά την σπουδαία πρόκριση: «Ανέλαβα το καθοριστικό πέναλτι, όπως και στο Κόπα Αμέρικα. Πηγαίνοντας για την εκτέλεση ήμουν πολύ ήρεμος. Είναι κάτι στο οποίο δουλεύω και θέλω να βελτιώνομαι διαρκώς για να δίνω χαρά στην οικογένεια και τους αγαπημένους μου ανθρώπους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ