Ο Λεμπρόν αποδοκιμάστηκε στο Super Bowl και απάντησε με… βασιλικό στέμμα (vid)

Ο Λεμπρόν αποδοκιμάστηκε στο Super Bowl και απάντησε με… βασιλικό στέμμα (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς βρέθηκε στην Αριζόνα για το Super Bowl, αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο του Φοίνιξ, όμως απάντησε με... βασιλικό τρόπο.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν γινόταν να λείπει από το Super Bowl στην Αριζόνα, αφού είναι λάτρης του αθλήματος και έδωσε κανονικά το παρών στις κερκίδες για να δει τον τελικό ανάμεσα σε Φιλαδέλφεια Ιγκλς και Κάνσας Σίτι Τσιφς.

Ο σούπερ σταρ των Λέικερς εκμεταλλεύτηκε το ρεπό του και παρακολούθησε από κοντά τον κορυφαίο αγώνα του NFL συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Σαβάνα.

Παρόλα αυτά, όταν προβλήθηκε στις γιγαντοοθόνες του γηπέδου, το κοινό στην πλειοψηφία του άρχισε να αποδοκιμάζει, καθώς οι περισσότεροι «ντόπιοι» είναι φίλοι των Φοίνιξ Σανς, μεγάλων ανταγωνιστών των Λέικερς στην Δύση, που πρόσφατα μάλιστα απέκτησαν μέσω ανταλλαγής τον Κέβιν Ντουράντ.

Ο 38χρονος θρυλικός φόργουορντ που πρόσφατα έγινε πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ, απάντησε με… βασιλικό τρόπο, καθώς έκανε μια χειρονομία πως φοράει στέμμα στο κεφάλι του, μιας και έτσι κι αλλιώς έχει και το παρατσούκλι «Βασιλιάς».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ