Καραπαπάς για το χέρι του Παλάσιος: «Το καλό είναι ότι μαθαίνουμε νέους κανονισμούς»

Καραπαπάς για το χέρι του Παλάσιος: «Το καλό είναι ότι μαθαίνουμε νέους κανονισμούς»

Ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε με ειρωνικό τρόπο τη φάση του δεύτερου γκολ του Παναθηναϊκού στο Κλεάνθης Βικελίδης και το χέρι του Παλάσιος.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Άρη για την 22η αγωνιστική, χάρη σε τέρμα του Παλάσιος στο 86ο λεπτό, όμως πριν την επίτευξη του τέρματος ο Αργεντινός εξτρέμ του τριφυλλιού έχει κάνει χέρι και το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ο διαιτητής και ο VAR δεν έδωσαν σημασία για την παράβαση του μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού που φάνηκε και με γυμνό μάτι, ενώ ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε τη συγκεκριμένη φάση με… ιδιαίτερο τρόπο.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε με ανάρτηση του στα social media σχετικά με τη φάση του Παλάσιος στο Κλεάνθης Βικελίδης, που ουσιαστικά έκρινε το αποτέλεσμα και τόνισε με ειρωνικό τρόπο πως το θετικό στη Superleague είναι ότι μαθαίνεις νέους κανονισμούς.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραπαπάς έγραψε: «Το καλό είναι ότι μαθαίνουμε νέους κανονισμούς! Αν κόβει την μπάλα με το αριστερό χέρι στη δεξιά πλευρά δεν είναι φάουλ…».

Δείτε την ανάρτηση του Καραπαπά: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ