Ολυμπιακός: To ιδιαίτερο «ζντο» μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (vid)

Ολυμπιακός: To ιδιαίτερο «ζντο» μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (vid)

Το «ζντο» των «ερυθρολεύκων» και η ομιλία του Γιώργου Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια υπό το βλέμμα των Προέδρων, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και κόντρα στο Περιστέρι θα διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδος στα «Δύο Αοράκια».

Η κάμερα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ ήταν στο γήπεδο και κατέγραψε τα πάντα μετά το φινάλε του αγώνα. Τους πανηγυρισμούς εντός του παρκέ μέχρι και όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια, παρουσία των Προέδρων, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-2: Τον «κάρφωσε» και στο πρωτάθλημα!

Εκεί όπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσε το σύνθημα ενόψει τελικού. «Σπουδαία δουλειά παιδιά. Σπουδαία προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο. Σπουδαία προσπάθεια. Αλλά πρέπει να σας πω κάτι. Ας το αφήσουμε πίσω μας τώρα, έχουμε τώρα τον τελικό μπροστά μας. Είναι ένα τουρνουά τριών αγώνων, ξέρουμε όλοι ότι είναι σημαντικό να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό, αλλά το αυριανό παιχνίδι είναι πιο σημαντικό από αυτό σήμερα. Ας ετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι, ας καθαρίσουμε το μυαλό μας, ας συγκεντρωθούμε και να παίξουμε ως ομάδα, όπως κάνουμε πάντα», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ο οποίος κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον Μπαρτζώκα: «Κι εγώ το ίδιο θα έλεγα. Αλλο ένα παιχνίδι μένει. Πανηγυρίζουμε αύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ