Μυθικό ματς στη Βολιβία με γκολ στο 24ο και 38ο λεπτό των καθυστερήσεων (vid)

Μυθικό ματς στη Βολιβία με γκολ στο 24ο και 38ο λεπτό των καθυστερήσεων (vid)

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη σε ματς για το πρωτάθλημα της Βολιβίας με το 2-2 να γίνεται στο 90'+24' και το 3-2 στο 90'+38'.

Ασύλληπτα πράγματα στο πρωτάθλημα της Βολιβίας. Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατλέτικο Παλμαφλόρ και Μπλούμινγκ, χρειάστηκε ουσιαστικά ένα επιπλέον… ημίχρονο για να ολοκληρωθεί λόγω των καθυστερήσεων.

Τα δύο ημίχρονα δεν έφταναν στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Βολιβίας. Η Ατλέτικο Παλμαφλόρ προηγούταν στο πρώτο μέρος με 1:0 επί της Μπλούμινγκ με γκολ του Κανέτε, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με έναν φυσιολογικό αγώνα.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν και δεύτερη φορά στο 82′ με τον Άλβαρες και έδειχναν να… κλειδώνουν τη νίκη, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν ριζικά. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ στο 86′ με τον Ροντρίγκες και στη συνέχεια ο διαιτητής… ξέχασε να σφυρίξει τρεις φορές για τη λήξη του αγώνα!

Στο 21ο λεπτό των καθυστερήσεων, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μενάτσο και τρία λεπτά αργότερα κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ του Σινιστέρα. Η Μπλούμινγκ βρίσκονταν -θεωρητικά- μία… ανάσα από τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά τα λεπτά των καθυστερήσεων είχαν διαφορετική άποψη. Η Παλμαφλόρ κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο 90+38′ με τον Κανέτε και εν τέλει πήραν τη νίκη, όταν το ματς έληξε στο 41ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δείτε και θα καταλάβετε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ