Βρήκε δίχτυα ο Χάμες στην ισοπαλία κόντρα στη Νότια Κορέα του Χουάνγκ και έγραψε ιστορία (vids)

Βρήκε δίχτυα ο Χάμες στην ισοπαλία κόντρα στη Νότια Κορέα του Χουάνγκ και έγραψε ιστορία (vids)

Ο Χάμες Ροντρίγκες σκόραρε και έγινε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Κολομβίας, σε φιλική αναμέτρηση με την Κορέα του Χουάνγκ, που ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2.

H Koλομβία αντιμετπώπισε τη Νότια Κορέα σε φιλική  αναμέτρηση των δύο ομάδων, με το ματς να έχει… ερυθρόλευκο χρώμα καθώς βασικοί ξεκίνησαν τόσο ο Χάμες Ροντρίγκες, όσο και ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ. Νικητής πάντως δεν προέκυψε καθώς ολοκληρώθηκε στο 2-2.

Μάλιστα ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών κατάφερε να βρει δίχτυα στο παιχνίδι και να γράψει ιστορία με το εθνόσημο στη στήθος. Συγκεκριμένα, με το γκολ που σημείωσε έφτασε συνολικά τα 26 ξεπερνώντας τον Αρνόλδο Ιγαράν. Ο Χάμες έκανε ωραία κίνηση στην περιοχή και εκμεταλλευόμενος το όμορφο γύρισμα του Βαλόγες, μπόρεσε να μειώσει σε 2-1 για τους Λατινοαμερικάνους.

Οι Ασιάτες ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν μόλις στο 10ο λεπτό του παιχνιδιού με δράστη τον Σον έπειτα από λάθος του Μοχίκα. Ο επιθετικός της Τότεναμ έφτασε και σε δεύτερο γκολ για το 2-0, όμως οι Κολομβιανοί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Χάμες μείωσε αρχικά σε 2-1, ενώ ο Καρασκάλ βρέθηκε τετ-α-τε με τον τερματοφύλακα λίγο αργότερα πλασάροντας για το τελικό 2-2.

Ο Χουάνγκ αγωνίστηκε καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης για λογαριασμό της Κορέας, ενώ ο 31χρονος Λατινοαμερικάνος σούπερσταρ βρέθηκε στο γήπεδο για 70′ λεπτά, βγαίνοντας στη συνέχεια αλλαγή.

Δείτε το γκολ του Χάμες:

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ