Ολυμπιακός: Με Χάμες Ροντρίγκες κόντρα στην ΑΕΚ!

Ολυμπιακός: Με Χάμες Ροντρίγκες κόντρα στην ΑΕΚ!

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ – Οι επιλογές του Μίτσελ.

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ (12/3, 19:00) στην Opap Arena, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στον Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την Ενωση, με τον Χάμες Ροντρίγκες να βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του Ισπανού προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Το ξεκάθαρο μήνυμα στον Μπέικον και η δικαίωση του… Μπαρτζώκα

Ο Κολομβιανός είχε χάσει τα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού, αλλά ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αντίθετα, ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν βρίσκεται ακόμα στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο και τέθηκε νοκ-άουτ για το παιχνίδι στην Opap Arena.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται οι:  Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (12/3, 19:00) εκτός έδρας την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 26ης, και τελευταίας για την κανονική περίοδο της Stoiximan Super League, αγωνιστικής.

Οι πρωταθλητές προπονήθηκαν το Σάββατο (11/3) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που τη συγκροτούν είναι οι εξής:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ