Παναθηναϊκός: Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Σπόραρ και η αποθέωση στο φινάλε του ντέρμπι (vid)

Παναθηναϊκός: Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Σπόραρ και η αποθέωση στο φινάλε του ντέρμπι (vid)

Δείτε την παρακάμερα από την τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με τα ξεσπάσματα στα γκολ και το πάρτι με το σφύριγμα της λήξης.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε στο φως της δημοσιότητας το βίντεο με την παρακάμερα του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, εκεί που οι «Πράσινοι», πήραν μία τεράστια νίκη στην μάχη που δίνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εικόνες από την υποδοχή και την προθέρμανση της ομάδας στην κατάμεστη «Λεωφόρο». Η αγωνία του Γιοβάνοβιτς και όλου του ιατρικού τιμ στον τραυματισμό του Σάρλια, νωρίς μέσα στο ματς.

Διαβάστε επίσης: Σκληρά λάθη, σκληρές αλήθειες, σκληρές αποφάσεις, ενέργειες που ήδη γίνονται, αλλά και ένα πρωτάθλημα που ΔΕΝ τελείωσε

Highlight του βίντεο είναι ο έξαλλος πανηγυρισμός του Σπόραρ που έβγαλε την μπλούζα του κατά τους πανηγυρισμούς, δείχνοντας πόσο έψαχνε το γκολ κόντρα στους «Πειραιώτες». Ο πάγκος του Παναθηναϊκού σηκώθηκε στον «αέρα», στο 2ο γκολ που σημείωσε η ομάδα του Σέρβου τεχνικού.

Φυσικά στο τέλος του βίντεο υπάρχουν αποσπάσματα των πανηγυρισμών μετά το σφύριγμα της λήξης με τον Γιοβάνοβιτς να αγκαλιάζει τους παίκτες του και όλοι μαζί να τραγουδούν με τους φίλους του «Τριφυλλιού».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο Παναθηναϊκός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ