Έτσι πανηγύρισε την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Έτσι πανηγύρισε την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε σήμερα μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Χάντερσφιλντ την κατάκτηση του πέμπτου πρωταθλήματος στην ιστορία της. Δείτε βίντεο και εικόνες από τη γιορτή των «πολιτών».

Την κατάκτηση του πέμπτου πρωταθλήματος στην ιστορία της πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι μετά το τέλος της εντός έδρας αναμέτρησης με την Χάντερσφιλντ (0-0). Το «Etihad» γέμισε ασφυκτικά από μικρούς και μεγάλους φιλάθλους της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα για να γιορτάσει την κατάκτηση του τροπαίου.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι οπαδοί των «πολιτών» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν με τους παίκτες, με τον αρχηγό Βενσάν Κομπανί να σηκώνει το τρόπαιο στον ουρανό του Μάντσεστερ και τους παίκτες να σηκώνουν στα χέρια τον Πεπ Γκουαρντιόλα!

Οι «πολίτες» πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή σεζόν και έφτασαν σε μια άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος, όντας στο +17 από την δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η τρομερή χρονιά της Μάντσεστερ Σίτι διαφαίνεται και από το γεγονός ότι τερμάτισε στην πρώτη θέση, έχοντας τόσο την καλύτερη επίθεση (102 γκολ υπέρ), όσο και την καλύτερη άμυνα (26 γκολ κατά).

Δείτε εικόνες από τη φιέστα της Μάντσεστερ Σίτι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ