Euroleague : Αφιέρωμα στη Ζαλγκίρις

Euroleague : Αφιέρωμα στη Ζαλγκίρις

Μέσα από ένα ωραίο βίντεο η Euroleague έκανε αφιέρωμα στη Ζαλγκίρις Κάουνας παρουσιάζοντας την πορεία της μέχρι το Final 4.

Η Euroleague ετοίμασε και ανέβασε ένα ξεχωριστό βίντεο-αφιέρωμα για χάρη της Ζαλγκίρις. Η διοργανώτρια αρχή μέσω του βίντεο παρουσιάζει την πορεία της λιθουανικής ομάδας τη φετινή σεζόν σχολιάζοντας την εικόνα της και εστίασε στην προσωπικότητα του προπονητή της, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Λιθουανός τεχνικός μέσα στο βίντεο δήλωσε μεταξύ άλλων ότι οποιαδήποτε στιγμή θέλει, μπορεί να τηλεφωνήσει στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς προκειμένου να του ζητήσει συμβουλές, ενόψει του μεταξύ τους ημιτελικού την Παρασκευή 18/5.

Ακόμη, δύο παίκτες της Ζαλγκίρις μίλησαν για τον κόουτς τους, ο Κέβιν Πάνγκος και ο Μπράντον Ντέιβις. Ο πρώτος ανέφερε τα εξής: «Όλα ξεκινούν από τον προπονητή. Μπαίνουμε κάθε μέρα στο παρκέ επειδή το πιστεύει αυτός. Βάζει ψηλά τον πήχη και δεν περιμένει τίποτα λιγότερο». Όσο για τον δεύτερο, εκείνος είπε: «φυσικά έχει πολλά «παράσημα» ως παίκτης και είναι έμπειρος προπονητής, οπότε είναι εύκολο να τον ακούς, επειδή ξέρει τι λέει».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ