Τα highlights του πρώτου μέρους στο ΑΕΚ-Ανβερπ: Σταθερός ο Στάνκοβιτς, άστοχος ο Πόνσε(vids)

Τα highlights του πρώτου μέρους στο ΑΕΚ-Ανβερπ: Σταθερός ο Στάνκοβιτς, άστοχος ο Πόνσε(vids)

Η ΑΕΚ έφτασε κοντά στο γκολ δύο φορές κόντρα στην Αντβέρπ με τον Πόνσε, ενώ στα μετόπισθεν ο Στάνκοβιτς ήταν εκεί τη μία φορά που χρειάστηκε.

Η ΑΕΚ είναι αυτή που ψάχνει επειγόντος γκολ στην αναμέτρηση της Opap Arena κόντρα στην Αντβέρπ, για να ανατρέψει το 1-0 του Βελγίου, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν σοβαρά.

Μόλις στο 3′ ο Μούγια πάτησε περιοχή από τα αριστερά και έπιασε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ. Η μπάλα που βρήκε ελάχιστα στον Βίντα πήρε επικίνδυνη τροχιά και έσκασε και στο έδαφος, αλλά ο καλά τοποθετημένος Στάνκοβιτς ενήργησε σωστά και αποσόβησε το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Στους δέκα πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του NBA ο Αντετοκούνμπο! (pic)

 

Η ΑΕΚ όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε μέτρα και απείλησε από τα άκρα την άμυνα της Αντβέρπ με κύριο εκφραστή τον Λούκας Πόνσε.

Στο 16′ ήταν η πρώτη καλή φάση για την Ένωση με τον Χατζησαφι να κάνει σέντρα ακριβείας από τα αριστερά, τον Πόνσε να νικά την άμυνα στον αέρα, αλλά η κεφαλιά του να περνά ένα μέτρο περίπου δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπιτέ.

 

Την μεγαλύτερη ευκαιρία βέβαια την έχασε και πάλι ο Αργεντινός στράικερ στο 25′ όταν μετά από πίεση της ΑΕΚ οι Βέλγοι έκαναν το λάθος και ο Πόνσε που σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή είδε τον Μπιτέ να τον σταματά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ