Μπρούμα: «Δόξα τω Θεώ καταφέραμε να κερδίσουμε εδώ, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο με αυτή την ατμόσφαιρα»

Μπρούμα: «Δόξα τω Θεώ καταφέραμε να κερδίσουμε εδώ, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο με αυτή την ατμόσφαιρα»

Ο Μπρούμα με το γκολ που πέτυχε στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό σφράγισε τη πρόκριση της Μπράγκα στους ομίλους του Champions League και δήλωσε πολύ χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα.

Η Μπράγκα κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό και στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, χάρη σε γκολ του Μπρούμα στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης και με αυτό τον τρόπο πήρε το χρυσό εισιτήριο για τους ομίλους του UEFA Champions League.

O Μπρούμα ήταν καθοριστικός καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, καθώς σε αρκετές φάσεις κρατούσε τη μπάλα με την ταχύτητά του και μπόρεσε να ξεκουράσει τους συμπαίκτες του, από την πίεση που ασκούσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης: Ο Μάντζιος είναι ο πιο κατάλληλος για τον Άρη

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν πολύ χαρούμενος που κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να προκριθεί, σε μία τόσο δύσκολη έδρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής των Πορτογάλων:

«Ήταν ένα καλό γκολ. Δόξα τω Θεώ καταφέραμε να κερδίσουμε εδώ, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, με αυτή την ατμόσφαιρα. Ας εκμεταλλευτούμε αυτή τη στιγμή και μετά ας συγκεντρωθούμε, γιατί την Κυριακή έχουμε άλλο ένα υπέροχο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το γκολ.

Είναι πολύ σημαντική η πρόκριση. Τόσο για μένα, για τον σύλλογο, όσο και για τους οπαδούς. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για την ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Ο Αρτούρ Ζορζέ, προπονητής της Μπράγκα δήλωσε:

«Είναι μία ακόμα χρυσή σελίδα που προσθέτουμε στην ιστορία της Μπράγκα. Περισσότερο από ανακούφιση, είναι το συναίσθημα ότι ολοκληρώθηκε η αποστολή. Είχαμε αυτή τη μεγάλη φιλοδοξία να φτάσουμε στη φάση των ομίλων και η ομάδα έδειξε μεγάλο χαρακτήρα. Δεν μπορώ καν να εκφράσω πόσο χαρούμενος είμαι που είμαι μέρος της ιστορίας του συλλόγου μου».

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ