To μήνυμα του Ναδάλ για την επιστροφή του στα κορτ (vid)

To μήνυμα του Ναδάλ για την επιστροφή του στα κορτ (vid)

Ο Ράφα Ναδάλ με μήνυμα του στα σόσιαλ μίντια αναφέρθηκε στην επικείμενη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ένας χρόνος εκτός δράσης ήταν πολύς για τον Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας μοιάζει έτοιμος να κάνει τη μεγάλη επιστροφή του, μετά την εγχείρηση που έκανε ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο ισχίο.

Ο Ράφα μίλησε ανοιχτά, σε μήνυμά του στα σόσιαλ μίντια, και αναφέρθηκε στους φόβους που έχει, αλλά και στο τι μπορεί να περιμένει από τον εαυτό του μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας από τα κορτ.

Το μήνυμα του Ράφα Ναδάλ:

«Έχω μια φοβία στο να κάνω ανακοινώσεις, γιατί είμαι έναν χρόνο χωρίς αγώνα και είχα μια εγχείρηση στο ισχίο μου. Αυτό όμως που με ανησυχεί περισσότερο δεν είναι το ισχίο, είναι κάτι άλλο.

Νιώθω έτοιμος, έχω εμπιστοσύνη και ελπίζω πως τα πράγματα θα πάνε καλά και πως θα έχω την ευκαιρία να το διασκεδάσω στο court. Πάει πολύς καιρός οπότε πρώτα απ’ όλα ελπίζω να νιώθω ξανά αυτό το άγχος, την προσμονή, τον φόβο, τις αμφιβολίες.

Αυτό που θέλω από τον εαυτό μου, είναι να μην περιμένω τίποτα, αυτή είναι η αλήθεια. Το να έχω την ικανότητα να μην έχω προσδοκίες από τον εαυτό μου, αυτές τις προσδοκίες που είχα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου. Βρίσκομαι σε μια διαφορετική κατάσταση τώρα, βρίσκομαι σε ανεξερεύνητα εδάφη.

Έχω εσωτερικεύσει όλα όσα έχω περάσει στη ζωή μου, που είναι να απαιτώ από τον εαυτό μου τα μέγιστα. Τώρα, αυτό που πραγματικά ελπίζω είναι να είμαι σε θέση να μην το κάνω αυτό, να αποδεχτώ πως τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα στην αρχή. Να δώσω στον εαυτό μου τον απαραίτητο χρόνο και να τον συγχωρέσω αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, που είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Να ξέρω πως μπορεί στο όχι τόσο μακρινό μέλλον τα πράγματα να αλλάξουν αν διατηρήσω αυτή την ελπίδα, το εργατικό πνεύμα και αν το σώμα μου ανταποκριθεί σε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ