Τρομερό πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ με τρία γκολ απέναντι στην Κηφισιά (vid)

Τρομερό πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ με τρία γκολ απέναντι στην Κηφισιά (vid)

O ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στo ματς της Καισαριανής απέναντι στην Κηφισιά με τον Δικέφαλο του Βορρά να πετυχαίνει τρία γκολ στο πρώτο μέρος και να βάζει στέρεες βάσεις νίκης

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση της Καισαριανής απέναντι  στην Κηφισιά και και από το πρώτο ημίχρονο έβαλε στέρεες βάσεις νίκης κόντρα, πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Μόλις στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης οι ασπρόμαυροι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά συνεργάστηκαν ωραία, την κατάλληλη στιγμή ο Μουργκ έδωσε στον Κωνσταντέλια, με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να πλασάρει και την μπάλα να κοντράρει στον Βαφέα, πριν καταλήξει στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου.

Στο 28ο λεπτό η άμυνα της Κηφισιάς βρέθηκε ψηλά στο γήπεδο, ο Ντεσπόντοφ άνοιξε στο κενό χώρο για τον Μπράντον Τόμας, με τον Ισπανό επιθετικό να πλασάρει ιδανικά για το 2-0 του Δικεφάλου.Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου συνέχισαν το επιθετικό τους κρεσέντο και εφτά λεπτά μετά την επίτευξη του δεύτερο γκολ βρήκαν και τρίτη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Κωνσταντέλιας είδε την κίνηση του Ντεσπόντοφ στη πλάτη της άμυνας, του πέρασε τη μπάλα και ο Βούλγαρος με ωραία λόμπα έγραψε το 3-0 για τους Θεσσαλονικείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ