Θυμιάνης: «Δεν τα παρατήσαμε παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ»

Θυμιάνης: «Δεν τα παρατήσαμε παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ»

Ο Κώστας Θυμιάνης μίλησε μετά την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με την ΑΕΚ (2-2) και τα δύο γκολ που σημείωσε ο ίδιος.

Ο Πανσερραϊκός πήρε σημαντικό βαθμό στις καθυστερήσεις του αγώνα με την ΑΕΚ  με τον αρχηγό του Κώστα Θυμιάνη να σημειώνει δύο γκολ και να βοηθά την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Έλληνας αμυντικός, μίλησε μετά την αναμέτρηση και στάθηκε στη συνεργασία με τον προπονητή του, αλλά και σε ενδιαφέρον της Ένωσης για τον ίδιο στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης: Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 2-2: Από γκέλα σε γκέλα η Ένωση, νέο έμφραγμα στο 94′

Αναλυτικά όσα είπε:

«Με αξίωσε ο Θεός να σκοράρω δύο φορές στο ίδιο παιχνίδι. Πήραμε την ισοπαλία και είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Κλείνει η χρονιά με πολύ καλό τρόπο. Προσωπικά για μένα με τα δυο γκολ ήταν ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Ισοφαρίσαμε με παίκτη λιγότερο. Δεν τα παρατήσαμε παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και με δέκα παίκτες για τέταρτη φορά φέτος.

Πάντα θέλουμε να παλεύουμε ως το τέλος τα παιχνίδια, όποιον κι αν έχουμε μπροστά μας. Δεν μας ενδιαφέρει πώς λέγεται ο αντίπαλος. Προσπαθούμε να κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια και παίζουμε για το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τη βαθμολογική μας συγκομιδή, θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς.

Για τη συνεργασία με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Είναι σημαντικό να έχεις έναν προπονητή όπως ο Πάμπλο Γκαρσία. Προσωπικά με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ και βοηθά όλη την ομάδα ψυχολογικά. Θέλουμε να παίζουμε το ποδόσφαιρό μας, είτε παίζουμε με μεγάλη ομάδα, είτε με κάποια άλλη στα μέτρα μας».

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ παλιότερα: «Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις με την ΑΕΚ, αλλά αυτό είναι στο παρελθόν. Τώρα είμαι παίκτης του Πανσερραϊκού»

Για τα κλειστά γήπεδα: «Είναι μεγάλο πλήγμα να παίζεις σε ένα άδειο γήπεδο, είναι μουντό και δεν αρέσει σε κανέναν. Ειδικά για τον Πανσερραϊκό, που είναι μια ομάδα που ζει από τα εισιτήρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ