Τα «όργια» Μανούχου – VAR, τα πέντε γκολ και όλες οι φάσεις από το Κηφισιά – Ολυμπιακός (vids)

Τα «όργια» Μανούχου – VAR, τα πέντε γκολ και όλες οι φάσεις από το Κηφισιά – Ολυμπιακός (vids)

Τα πέντε γκολ που μέτρησαν, τα τέρματα των Πειραιωτών που ακυρώθηκαν, τα πέναλτι, οι αποβολές και όλες οι φάσεις από το παιχνίδι Κηφισιά – Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός, κόντρα σε όλους και σε όλα, επικράτησε της Κηφισιάς στο γήπεδο της Καισαριανής με 3-2, για την 18η αγωνιστική της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι έσπασαν το «μπλόκο» του διαιτητή Μανούχου και του VARίστα, Παπαδόπουλου και έφυγαν με το διπλό, χάρη στο γκολ του Ελ Αραμπί στο 85’.

Ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από την τραγική διαιτησία του Ευάγγελου Μανούχου, ο οποίος σε συνδυασμό με τον VARίστα, Ιωάννη Παπαδόπουλο, έκαναν τα πάντα για μην νικήσει ο Ολυμπιακός. Όμως, δεν τους πέρασε. Οι Ερυθρόλευκοι πήραν το τρίποντο.

Διαβάστε επίσης: Γκαστόν Ερνάντεζ: Η απάντηση της Σαν Λορέντζο στον Ολυμπιακό (pic)

Ακυρωμένα γκολ, πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών που δεν δόθηκε, κόκκινη κάρτα στον Ρέτσο στο 45’, γκολ-οφσάιντ των γηπεδούχων, πέναλτι υπέρ της Κηφισιάς και πολλές ακόμα φάσεις συνθέτουν το παζλ της τραγικής διαιτησίας του Μανούχου στην Καισαριανή.

Οι Ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 11’ με γκολάρα του Μασούρα.

Στο 39’ ο Ναβάρο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2-0 για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Στο 44’ όμως ο διαιτητής, Μανούχος, έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ρέτσο και τον απέβαλε, αφήνοντας τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες. Δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε 10 λεπτά (35’ – 44’).

Δευτερόλεπτα μετά την αποβολή του Ρέτσου, η Κηφισιά μείωσε σε 1-2 με γκολ του Μιλίσεβιτς, σε μια φάση που όπως φαίνεται από την παρακάτω φωτογραφία υπάρχει οφσάιντ και το τέρμα των γηπεδούχων θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί.

Στο 52’ ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Μασούρα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR, για χέρι του 30χρονου εξτρέμ.

Στο 63’ ο Μανούχος έδωσε πέναλτι για την Κηφισιά για χέρι του Μπιανκόνε σε μονομαχία με τον Οζέγκοβιτς. Ο επιθετικός των γηπεδούχων εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε σε 2-2.

Εξι λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ένα γκολ που αρχικά μέτρησε, αλλά στη συνέχεια ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR για οφσάιντ. Μια φάση στην οποία έχουν μπει λάθος οι γραμμές και δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση οφσάιντ.

Στο 78’ ο Ροντινέι ανετράπη μέσα στη μεγάλη περιοχή της Κηφισιάς. Αρχικά ο Μανούχος άφησε τη φάση να εξελιχθεί, αλλά ο VARίστας τον κάλεσε στο μόνιτορ. «Υπάρχει πέναλτι, να δούμε εάν υπάρχει οφσάιντ», είπε ο Μανούχος στους ανθρώπους των δύο ομάδων, με τον διαιτητή λίγο αργότερα να δίνει οφσάιντ. Μια ακόμα φάση στην οποία φαίνεται ότι έχουν μπει λάθος οι γραμμές.

Ο Ολυμπιακός όμως δεν πτοήθηκε. Στο 85’ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ζέλσον Μαρτίνς έκανε το 3-2 και χάρισε τη νίκη στους Ερυθρόλευκους.

Στις καθυστερήσεις ο Μανούχος έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σάντος και μαζί τον δρόμο για τα αποδυτήρια, με την Κηφισιά να ολοκληρώνει το ματς με δέκα παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ