Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των παικτών του Ολυμπιακού και η βιντεοκλήση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (vid)

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των παικτών του Ολυμπιακού και η βιντεοκλήση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (vid)

Το πανηγύρισαν με την ψυχή τους αλλά και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έστω και εξ αποστάσεως, οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος.

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» με δύο νίκες την Φερεντσβάρος και προκρίθηκε στους «16» του Europa Conference League όπου αντίπαλός του θα είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μετά τη λήξη της ρεβάνς με τους Ούγγρους, επικράτησε ένας μικρός χαμός στα αποδυτήρια των Πειραιωτών, με τους παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την σπουδαία πρόκριση.

Μαζί τους, έστω και αν δεν είχε φυσική παρουσία, ήταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης που μέσω βιντεοκλήσης μοιράστηκε τη χαρά του με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Και εκείνοι από την πλευρά τους έβαλαν τον ιδιοκτήτη του συλλόγου στο κλίμα το οποίο αν μη τι άλλο ήταν πανηγυρικό.

Διαβάστε επίσης: Αν υπήρχαν φιλοξενούμενοι οπαδοί στην Λεωφόρο

Το όνειρο βέβαια συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό που έχει μπροστά του δύο ματς με τους Ισραηλινούς οι οποίοι είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Σίγουρα όμως δεν είναι ένας αντίπαλος που θα τρομάξει τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι επί Μεντιλίμπαρ δείχνουν πλέον να έχουν βρει για τα καλά τον δρόμο τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ