Η ομιλία του Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι: «Αυτή είναι πραγματικά η νοοτροπία μίας πρωταθλήτριας ομάδας» (vid)

Η ομιλία του Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι: «Αυτή είναι πραγματικά η νοοτροπία μίας πρωταθλήτριας ομάδας» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στην Euroleague.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο θριαμβευτής στο ντέρμπι της Euroleague απέναντι στον Παναθηναϊκό, κάνοντας μεγάλο βήμα για την τετράδα της διοργάνωσης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του και ειδικά σε αυτούς που έπαιξαν τραυματίες τονίζοντας πως «Αυτή είναι πραγματικά η νοοτροπία μίας πρωταθλήτριας ομάδας».

Διαβάστε επίσης: Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός στους «8» – Ο δρόμος μέχρι τον τελικό της «Opap Arena»

Η ομιλία του Μπαρτζώκα:

«Σπουδαία προσπάθεια, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Για μία ακόμη φορά είμαι ευγνώμων για τους τραυματίες παίκτες οι οποίοι έκαναν τα πάντα, αποθεραπεία τελευταία στιγμή ώστε να τους πουν οι γιατροί να παίξουν. Αυτή είναι πραγματικά η νοοτροπία μίας πρωταθλήτριας ομάδας. Όλοι είχατε σπουδαία απόδοση αλλά αυτό είναι ένα απλό παιχνίδι της Euroleague. Καταλάβατε; Είναι πάντα κάτι παραπάνω αλλά είναι ένα παιχνίδι της Ευρωλιγκας. Ας συγκεντρωθούμε για το επόμενο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ