Ο Κλοπ άνοιξε Instagram και αποχαιρέτησε τον κόσμο της Λίβερπουλ (vid)

Ο Κλοπ άνοιξε Instagram και αποχαιρέτησε τον κόσμο της Λίβερπουλ (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο Instagram για να χαιρετήσει τον κόσμο της Λίβερπουλ, αλλά και για να μείνει σε επαφή μαζί του.

Το «αντίο» του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ πλησιάζει καθώς αύριο Κυριακή (19/5) θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο των «κόκκινων».

Ο Γερμανός τεχνικός πάντως δεν θέλει να χάσει επαφή με τους οπαδούς της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ και έτσι αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντάς τους ένα μήνυμα.

Η τοποθέτηση του Γιούργκεν Κλοπ:

«Αγαπητοί Λιβερπούλιανς, πλησιάζουμε προς το τέλος.

Στις 8 Οκτωβρίου 2015, συναντηθήκαμε για πρώτη φορά κανονικά. Θα το έλεγα ερωτική σχέση. Από την πρώτη μέρα, ήταν μια απολύτως απίστευτη, απίστευτη στιγμή.

Το απόλαυσα τόσο πολύ και θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ, για όλη την υποστήριξη που μας δώσατε όλα αυτά τα χρόνια. Για όλη τη δύναμη που μας δώσατε.

Πάντα αναρωτιόμουν ότι είναι σαν να γράφουμε μια ιστορία μαζί, και έτσι νιώθω σήμερα. Είναι ένα καλό βιβλίο. Και αν το διαβάσουμε στο μέλλον, θα έχουμε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μας. Το να αφήσω αυτό το απίστευτο μέρος είναι δύσκολο, αλλά θέλω να μείνω σε επαφή μαζί σας.

Και ακόμα κι αν δεν είμαι τύπος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι μου είπαν ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βοηθούν σε αυτό. Οπότε, εδώ είμαστε.

Τα λέμε!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jürgen Klopp (@kloppo)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ