Ατλέτικο – Ρεάλ : Όταν ο Ρονάλντο σκόραρε το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία των μαδριλένικων ντέρμπι

Ατλέτικο – Ρεάλ : Όταν ο Ρονάλντο σκόραρε το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία των μαδριλένικων ντέρμπι

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει το Σάββατο την Ρεάλ Μαδρίτης στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης και το "to10.gr" θυμάται το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία των αγώνων ανάμεσα στους δύο αντιπάλους.

Ήταν 3 Δεκεμβρίου του 2003 όταν η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνιζόταν κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης, εκεί που χωρίζεται η Μαδρίτη στα δύο, σε ένα ντέρμπι μίσους, ανάμεσα σε «μερένχες» και «ροχιμπλάνκος».

Οι «γκαλάκτικος» της Ρεάλ θα υποδεχόντουσαν την αποδυναμωμένη Ατλέτικο με σκοπό να παραμείνουν στο κυνήγι του πρωταθλήματος σε μια χρονιά, που εντέλει δεν είχε θετικό πρόσημο για τη «βασίλισσα».

Όμως, στο συγκεκριμένο ματς η Ρεάλ μπήκε αγριεμένη στο ματς. Μόλις στο 14ο δευτερόλεπτο ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο κατάφερε να σκοράρει, κάνοντας το 1-0 και πετυχαίνοντας το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία των Μαδριλένικων ντέρμπι.

Ένα ματς που η Ατλέτικο δέχτηκε τη ψυχρολουσία και τελικά δεν κατάφερε να αντιδράσει ποτέ, αφού ηττήθηκε με 2-0 και είπε «αντίο» από πολύ νωρίς στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ