Η τούρτα – έκπληξη της ΑΕΚ στον Τσιντώτα (vid)

Η τούρτα – έκπληξη της ΑΕΚ στον Τσιντώτα (vid)

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας έκλεισε τα 25 χρόνια του και η ΑΕΚ του επιφύλαξε τούρτα - έκπληξη στη διάρκεια του δείπνου της ομάδας. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας γιόρτασε τα 25α γενέθλιά του στο Κίελτσε της Πολωνίας, όπου η ΑΕΚ πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της από τις 2 μέχρι τις 14 Ιουλίου.

Στη διάρκεια του δείπνου της Ένωσης το βράδυ της Τετάρτης (04/07), οι συμπαίκτες του και οι άνθρωποι της ομάδας του επιφύλαξαν μια τούρτα – έκπληξη. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κατέγραψε το σκηνικό και ανήρτησε το σχετικό βίντεο στο λογαριασμό που διατηρεί στο AEK TV.

Το δελτίο Τύπου της ΑΕΚ:

«Έχοντας γεννηθεί στις 4 Ιουλίου (του 1993) ο Παναγιώτης Τσιντώτας είναι… καταδικασμένος να γιορτάζει τα γενέθλιά του στην προετοιμασία. Ακόμα, όμως, κι αν βρίσκεται μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα, η οικογένεια της ΑΕΚ τον κάνει να αισθάνεται πολύ όμορφα κάτι τέτοιες ώρες.

Με πρωτοβουλία των συμπαικτών του, εμφανίστηκε μια τούρτα γενεθλίων λίγο πριν το τέλος του χθεσινού δείπνου και ο Κατερινιώτης τερματοφύλακας έγινε το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς.

Η κάμερα του AEK TV κατέγραψε τις όμορφες στιγμές, με τον Παναγιώτη να σβήνει τα κεράκια και να εύχεται στην ομάδα να βαδίσει σε δρόμους ακόμα μεγαλύτερων επιτυχιών και στη σεζόν που έρχεται».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ