Τα αποκαλυπτήρια της νέας ΑΕΚ

Τα αποκαλυπτήρια της νέας ΑΕΚ

Το video-κάλεσμα της Ένωσης ενόψει του μεγάλου φιλικού με τη Γαλατάσαραϊ.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (31/07) βράδυ τη Γαλατάσαραϊ στο πιο δυνατό φιλικό «τεστ» της για φέτος, που θα αποτελέσει παράλληλα την πρόβα τζενεράλε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πρόκειται για μια αναμέτρηση που θα τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου, ο οποίος θα δώσει δυναμικό παρών στο Στάδιο.

Η Ένωση ετοίμασε ένα ειδικό βίντεο-κάλεσμα ενόψει του αγώνα με την πρωταθλήτρια Τουρκίας, σημειώνοντας παράλληλα τα εξής: «Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας προπονήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι παίκτες της ΑΕΚ προκειμένου να εξοικειωθούν με τον νέο χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ και να επιστρέψουν στον τόπο του… περσινού τους θριάμβου ενόψει του αυριανού (20.00) διεθνούς φιλικού με την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Γαλατασαράι.

Με όλα της τα νέα αποκτήματα η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της, μία εβδομάδα πριν από την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη 8 Αυγούστου.

Η κάμερα του AEK TV ήταν εκεί και σας παρουσιάζει πλάνα από την επιστροφή των πρωταθλητών στο Ολυμπιακό Στάδιο και από την χθεσινή προπόνηση που έκαναν εκεί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να επιμένει στις ασκήσεις τακτικής και επιθετικής ανάπτυξης των ποδοσφαιριστών του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ