Ρόμπεν : Το γκολ που έστειλε την Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League (vid)

Ρόμπεν : Το γκολ που έστειλε την Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League (vid)

Στις 7 Απριλίου του 2010 ο Άριεν Ρόμπεν έστειλε την Μπάγιερν Μονάχου στους 4 του Champions League.

Η ημέρα που το θέατρο των ονείρων έγινε θέατρο των εφιαλτών ήταν στις 7 Απριλίου 2010. Τότε που ο Άριεν Ρόμπεν με ένα υπέροχο γκολ έστειλε την Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League.

Το ματς για τη ρεβάνς του 2-1 του Μονάχου, είχε ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τη Γιουνάιτεντ, καθώς προηγήθηκε με 2-0 πολύ νωρίς. Συγκεκριμένα, οι Γκίμπσον στο 3′ και Νάνι στο 7′ είχαν βάλει τις βάσεις για την πρόκριση της αγγλικής ομάδας. Ήρθε και πάλι ο Πορτογάλος εξτρέμ στο 41′ να γράψει το 3-0 και να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες των Βαυαρών για πρόκριση.

Ωστόσο, ο Όλιτς στο 43′ αναζωπύρωσε τις ελπίδες της ομάδας του με το σκορ ημιχρόνου να είναι 3-1. Στο δεύτερο μέρος, το άγχος κυριάρχησε στις τάξεις των κόκκινων διαβόλων, ενώ οι Γερμανοί πίεζαν για να βάλουν το γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση.

Στο 74′ ήρθε ο Άριεν Ρόμπεν να παγώσει το κοινό στο Ολντ Τράφορντ δίνοντας την πρόκριση στην Μπάγιερν. Ο Ολλανδός άσος με μονοκόμματο αριστερό σουτ, έκλεισε το σπίτι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την απέκλεισε από τη συνέχεια της διοργάνωσης!

Δείτε το τρομερό γκολ του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ