
Αδιανόητο πάρτι του Λούκα Γιόβιτς απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Σέρβο να έχει πετύχει και τα τέσσερα γκολ της ΑΕΚ. Συνολικά έχει 7 γκολ σε δύο ματς.
Τρομερά πράγματα από τον Λούκα Γιόβιτς στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Σέρβο φορ να έχει πετύχει καρέ τερμάτων απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ο Λούκα Γιόβιτς που είχε ανοίξει και το σκορ για την Ένωση στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με προβολή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μαρίν έκανε το 2-0 και στη συνέχεια πανηγύρισε έξαλλα το γκολ.
Διαβάστε επίσης: Σε σουίτα στην «OPAP Arena» με τον Αλαφούζο ο Σαντίνο Αντίνο (vid)
Μόλις 8 λεπτά αργότερα ο φορ της Ένωσης έκανε και το 3-0 για την ομάδα του δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ΑΕΚ. Στο 78′ μετά από τρομερή ενέργεια του Ρότα, ο φορ της ΑΕΚ πήρε την μπάλα και έκανε και το 4-0 για την ομάδα του.
Αξίζει να αναφερθεί πως ο Γιόβιτς παθαίνει κάτι απέναντι στους πράσινους, καθώς έχει επτά γκολ σε δύο ματς απέναντί τους.
Δείτε το τελευταίο γκολ της ΑΕΚ
Παρακολουθήστε το 3-0
Δείτε το 2-0 του Γιόβιτς
Θυμηθείτε και το 1-0



















