Η παρακάμερα του ΑΕΚ – Άρης (vid)

Η παρακάμερα του ΑΕΚ – Άρης (vid)

Όσα κατέγραψε η παρακάμερα της ΑΕΚ από την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη στο ΟΑΚΑ και τη μεγάλη νίκη των Κιτρινόμαυρων με 4-0.

Η ΑΕΚ δημοσιοποίησε τα όσα κατέγραψε η παρακάμερα της αναμέτρησης με τον Άρη, στη μεγάλη νίκη των Κιτρινόμαυρων με 4-0 επί της ομάδας του Πάκο Ερέρα. Οι φωνές του Μαρίνου Ουζουνίδη, τα ξεσπάσματα στον πάγκο στα γκολ της Ένωσης και η αντίθεση του άδειου ΟΑΚΑ, εν συγκρίσει με το ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για το Champions League.

Η σχετική ενημέρωση ανέφερε:

«Λίγες μόλις ημέρες μετά τον αγώνα Champions League με την Μπάγερν Μονάχου, παρουσία 60.000 θεατών, η ΑΕΚ υποχρεώθηκε να υποδεχθεί τον Άρη στο ΟΑΚΑ χωρίς την υποστήριξη των φιλάθλων της, λόγω της τιμωρίας έδρας που της επιβλήθηκε.

Αυτό δεν… πτόησε τους ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη, οι οποίοι πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησαν άνετα με 4-0 του συλλόγου της Θεσσαλονίκης (5’ Μπογέ, 56’ – 62’ Πόνσε, 72’ Λιβάια) και η κάμερα του AEK TV ήταν ασφαλώς εκεί, προκειμένου να καταγράψει το παρασκήνιο της αναμέτρησης για την 8η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ