Make us Dream: το trailer για το ντοκιμαντέρ της ζωής του Τζέραρντ! (vid)

Make us Dream: το trailer για το ντοκιμαντέρ της ζωής του Τζέραρντ! (vid)

Άκρως εντυπωσιακό είναι το trailer για το ντοκιμαντέρ της ζωής του θρυλικού αρχηγού της Λίβερπουλ Στίβεν Τζέραρντ

Κρίνοντας κανείς από το εκπληκτικό trailer, το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Στίβεν Τζέραρντ θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Οι στιγμές δόξες, οι απογοητεύσεις. Οι αγώνες όπως τους βίωνε ο ίδιος σαν αρχηγός της ομάδας. Η αγαπημένη του Λίβερπουλ και η εθνική Αγγλίας.

Το ντοκιμαντέρ για τον Stevie G έχει τίτλο Make us Dream και εμβληματικός αρχηγός των Reds εξιστορεί την πορεία του στο ποδόσφαιρο, όλες τις στιγμές του ταξιδιού του. Αγωνίστηκε στην ομάδα που λάτρεψε από παιδί, έγινε σημαία της και βίωσε στιγμές μοναδικές.

Το trailer του ντοκιμαντέρ, έχει διάρκεια περίπου 2 λεπτά και παρουσιάζει τα πρώτα του βήματα, το πρώτο του γκολ, το έπος της Κωνσταντινούπολης στον τελικό με τη Μίλαν, το μοιραίο γλίστρημα με την Τσέλσι κ.λπ.

Δείτε το:

https://twitter.com/primevideouk/status/1057950421413703680?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1057950421413703680&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport24.gr%2Ffootball%2FEngland%2Fstiven-tzerarnt-to-ekplhktiko-trailer-gia-to-ntokimanter-ths-zwhs-toy-emvlhmatikou-arxhgou-ths-liverpoyl.5352136.html

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ