Άρης : Λογομαχία του Μάβραϊ με δημοσιογράφο στον αέρα (vid)

Άρης : Λογομαχία του Μάβραϊ με δημοσιογράφο στον αέρα (vid)

Ο Μέργκιμ Μάβραϊ αποβλήθηκε στο 27ο λεπτό του Αλβανία - Σκωτία, αφήνοντας εκτεθειμένη την ομάδα του, ωστόσο σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο αμυντικός του Άρη διαφώνησε με δημοσιογράφο ως προς τον ισχυρισμό ότι έκανε κάτι μεμπτό.

Η εθνική Αλβανίας ηττήθηκε με 0-4 από τη Σκωτία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Nations League, γεγονός στο οποίο έπαιξε καταλυτικό ρόλο η αποβολή του Μέργκιμ Μάβραϊ στο 23ο λεπτό, με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο στόπερ του Άρη έκανε σκληρό φάουλ πάνω στον Φόρεστ, για το οποίο δέχθηκε την κίτρινη κάρτα. Η ένταση ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές συνεχίστηκε, με τον Μάβραϊ να απωθεί τον Κρίστι με το κεφάλι και αυτή του η κίνηση να τιμωρείται με κόκκινη κάρτα.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, σε δηλώσεις του σε αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο 32χρονος είχε έντονη διαφωνία με τη δημοσιογράφο Χιγκέρτα Σάκο. Ο Μάβραϊ εξέφρασε την αντίθεσή του με την πεποίθηση της δημοσιογράφου ότι η κόκκινη κάρτα έπρεπε να έρθει λόγω της ενέργειάς του με αποδέκτη τον αντίπαλο, ισχυριζόμενος ότι ουδέποτε δεν έκανε κάτι μεμπτό.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Mavraj – Hygerta Sako on Vidnews.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ