Απίστευτοι οπαδοί της Ρίβερ! Προσπαθούν να περάσουν καπνογόνα στο Μονουμεντάλ με ένα μικρό κοριτσάκι (vid)

Απίστευτοι οπαδοί της Ρίβερ! Προσπαθούν να περάσουν καπνογόνα στο Μονουμεντάλ με ένα μικρό κοριτσάκι (vid)

Απίστευτο βίντεο από την Αργεντινή με τους οπαδούς της Ρίβερ να χρησιμοποιούν ένα μικρό κοριτσάκι για να περάσουν καπνογόνα στο Μονουμεντάλ κάτω από τη μύτη της αστυνομίας.

Το Μπόκα-Ρίβερ είναι ένα ματς που φτάνει στα όρια της… παράνοιας τους οπαδούς των δύο ομάδων, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο, με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, να υποστηρίξουν την ομάδα τους.

Σε μια από τις εκφάνσεις αυτής της… τρέλας, βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, οπαδούς της Ρίβερ Πλέιτ να ζώνουν στην κυριολεξία με καπνογόνα ένα κοριτσάκι, κολλώντας τα στο σώμα του με ταινία, για να τα περάσουν στο Μονουμεντάλ μέσω ενός υπεράνω πάσης υποψίας «μέσο», για τις αστυνομικές αρχές.

Βέβαια αυτά είναι… πταίσματα μπροστά στην υποδοχή με πέτρες και σπρέι, των παικτών της φιλοξενούμενης Μπόκα Τζούνιορς, η οποία επέφερε και την αναβολή μιας ώρα στο ματς. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν γίνει τελικά σήμερα η αναμέτρηση, ο επαναληπτικός του 2-2 του Μπομπονέρα, θα είναι ένα ματς άγριας και ίσως πρωτόγονης ποδοσφαιρικής κόντρας, προσθέτοντας πολλά στον μύθο του καλούμενου Superclasico.

https://twitter.com/stuholden/status/1066402478764175360

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ