Συγκλονιστικό βίντεο στιγμές πριν πεθάνει ο 18χρονος της Λοκομοτίβ (vid)

Συγκλονιστικό βίντεο στιγμές πριν πεθάνει ο 18χρονος της Λοκομοτίβ (vid)

Το σοκαριστικό βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα δείχνει τον Λομάκιν στις τελευταίες του στιγμές, πριν πέσει στο ποτάμι, με τον 18χρονο φαίνεται να παραπατά στο χιόνι σαν να βρίσκεται υπό την επήρεια ουσίας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Λοκομοτίβ Μόσχας, Αλεξέι Λομάκιν βρέθηκε νεκρός στη ρώσικη πόλη με τις πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 18χρονος κατέληξε εξαιτίας υποθερμία και να επιβεβαιώνονται μέσα από ένα απίστευτο βίντεο.

Συγκεκριμένα, ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε δείχνει τον Λομάκιν δευτερόλεπτα πριν πέσει στο ποτάμι, με τον νεαρό άτυχο ποδοσφαιριστή να παραπατάει λίγο πριν σαν να δείχνει να είναι υπό την επήρεια ουσιών. Παρόλα αυτά δεν έχει βγει ακόμα κάποιο συμπέρασμα από τον θάνατο του 18χρονου, διότι τα αποτελέσματα της νεκροψίας δεν έχουν γίνει γνωστά και μόνο μετά από αυτά θα γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που οδήγησε τον Λομάκιν στο ποτάμι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα του νεαρού έχει καταγγείλει στις Αρχές ότι ο γιος της έκανε χρήση μίας ουσίας (για ιατρικούς λόγους) η οποία τον έκανε να συμπεριφέρεται περίεργα. Το κορμί του βρέθηκε από κάτοικο της περιοχής ενώ στο βίντεο φαίνεται μια αλεπού να έχει πάρει το μπουφάν που φορούσε ο άτυχος ποδοσφαιριστής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ