ΟΦΗ: Η απαίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου για γκολ (vid)

ΟΦΗ: Η απαίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου για γκολ (vid)

Η απαίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου για περισσότερα και πιο άμεσα τελειώματα των φάσεων, ήταν έκδηλη στη σημερινή (07/12) προπόνηση του ΟΦΗ. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο.

Σε 12 αγωνιστικές, 9 γκολ. Δεν τη λες και ιδανική την επιθετική επίδοση του ΟΦΗ σε αυτό το πρώτο στάδιο της επιστροφής του στη Super League. Ο Νίκος Παπαδόπουλος το βλέπει και προφανώς, θέλει να κάνει κάτι γι’ αυτό. Στο πλαίσιο αυτό ανήκει και η απαίτηση του Έλληνα τεχνικού για πιο άμεσα σουτ, πιο άμεσα τελειώματα γενικότερα.

Το δελτίου Τύπου των Κρητικών καθιστά σαφές πως αυτό είπε στους παίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης (07/12), ενώ γίνεται εμφανές και από το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε ότι επέβαλλε στους ποδοσφαιριστές να εκτελούν με την πρώτη επαφή στις διάφορες ασκήσεις.

Αυτά, δύο 24ωρα πριν ο ΟΦΗ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο Γεντί Κουλέ (09/12, 17:15), στοχεύοντας φυσικά σε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Πράσινους του Γιώργου Δώνη.

Στην προπόνηση δεν έλαβαν μέρος οι τραυματίες Χρήστος Αραβίδης και Μανώλης Μπολάκης, ενώ η επόμενη έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου (8/12), στο τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από τη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ