Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι μπορεί να πασάρει και οι Μπακς τον έκαναν… βίντεο! (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι μπορεί να πασάρει και οι Μπακς τον έκαναν… βίντεο! (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε δηλώσει πρόσφατα πως το ταλέντο του είναι οι ασίστ και οι Μπακς δημιούργησαν ένα πολύ όμορφο βίντεο!

Ο Γιάννης Ανετοκούνμπο δήλωσε πρόσφατα ότι το δυνατότερο στοιχείο του ως παίκτης από πολύ νεαρή ηλικία ήταν η πάσα και όχι το σκοράρισμα, τα ριμπάουντ ή η τρίπλα.

«Από μικρό παιδί, δεν ήμουν καλός σκόρερ, δεν είχα καλό χειρισμό της μπάλας, δεν είχα ικανότητα στο ριμπάουντ, όμως μπορούσα να βρω ελεύθερους τους συμπαίκτες μου και αυτό δουλεύω.

Αν πρέπει να πω ποιο είναι το ταλέντο μου, αυτό είναι. Να βλέπω πάνω από τους άλλους και να μοιράζω την μπάλα. Αυτό θέλει και ο προπονητής», είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιάννης και λίγες μέρες μετά οι Μπακς τον «άκουσαν».

Οι άνθρωποι που χειρίζονται τα social media της ομάδας δημιούργησαν ένα βίντεο με τον σταρ των ελαφιών να μιλάει και παράλληλα να «παίζουν» φάσεις με μερικές από τις καλύτερες ασίστ του φέτος!

Να σημειώσουμε ότι φέτος ο «Greek Freak» μοιράζει 6 ασίστ μέσο όρο ανά ματς φέτος και συνολικά στην καριέρα του στο ΝΒΑ 4!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ