ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: To10.gr στον αγωνιστικό χώρο του Ολιμπίνσκι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: To10.gr στον αγωνιστικό χώρο του Ολιμπίνσκι!

To10.gr βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του Ολιμπίνσκι, όπου το βράδυ της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο.

Όλα για όλα θα τα παίξει ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό με την Ντιναμό Κιέβου (21/2, 22:00). Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του πιστεύουν πολύ στην πρόκριση και αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις που έκανε ο Πορτογάλος στη συνέντευξη Τύπου.

«Εχουμε μια ομάδα που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Κώστα Φορτούνη: «Πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας και σε ένα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός των Πειραιωτών.

Το έργο των Πειραιωτών στο «παγωμένο» Ολιμπίνσκι δεν θα είναι εύκολο, αλλά οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, προκειμένου να επιστρέψουν στην Ελλάδα με την πρόκριση στις αποσκευές τους.

To10.gr βρίσκεται στο Κίεβο και σας δίνει την ευκαιρία να δείτε αποκλειστικό βίντεο από το Ολιμπίνσκι, όπου θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Ντιναμό. Το10.gr μάλιστα  βρέθηκε μέσα τον αγωνιστικό χώρο, τον οποίο λίγο αργότερα «πάτησε» και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Δείτε το βίντεο:

Και φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ