Ιταλία: Ποδοσφαιριστής προσποιήθηκε την απαγωγή του με ελικόπτερο εν ώρα αγώνα!

Ιταλία: Ποδοσφαιριστής προσποιήθηκε την απαγωγή του με ελικόπτερο εν ώρα αγώνα!

Ενας 55χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής σε ομάδα της Σικελίας θέλησε να πει «αντίο» στους αγωνιστικούς χώρους με... στυλ.

Εχουμε ακούσει για πολλά περίεργα τα οποία έχουν συμβεί στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά φτιαχτή απαγωγή με ελικόπτερο πρώτη φορά!

Σε ερασιτεχνική κατηγορία της Ιταλίας, ένας 55χρονος ποδοσφαιριστής (ναι καλά διαβάσετε την ηλικία του) έδινε το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του.

Μόνο που ο γνωστός για τα «χοντροκομμένα» αστεία του κύριος δεν ήθελε να αποχωρήσει με απλό τρόπο αλλά με… στυλ.

Ετσι ο Ιγκάσιο Μπαρμπαγκάλο (όπως ονομάζεται) στο ματς της Βιαγκράντε (το όνομα της ομάδας του) οργάνωσε την απαγωγή του με ελικόπτερο μέσα από τον αγωνιστικό χώρο!

Ο… χωρατατζής ποδοσφαιριστής ήταν φυσικά ο ίδιος το «θύμα» που υποτίθεται ότι απήγαγαν κάποιοι μαφιόζοιθ γκάνγκστερς (άλλωστε μιλάμε για την πόλη της Σικελίας) κατά τη διάρκεια του ματς με τη Νεμπρόντι!

Βεβαίως οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι των δύο ομάδων παρακολουθούσαν το σκηνικό εμβρόντητοι μέχρι φυσικά να αποδειχθεί η «κομπίνα».

Πάντως το… αστειάκι αυτό δεν πέρασε στο ντούκου από την ιταλική ομοσπονδία με την Βιαγκράντε να τιμωρείται με αποκλεισμό της έδρας της για ένα μήνα και επιπλέον να καλείται να πληρώσει πρόστιμο 200 ευρώ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ