Ομάρ: «Αποδείξαμε πως είμαστε επαγγελματίες με υψηλό κίνητρο» (vid)

Ομάρ: «Αποδείξαμε πως είμαστε επαγγελματίες με υψηλό κίνητρο» (vid)

Στην εκπληκτική εμφάνιση και την εικόνα που έδειξε ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο και την 5άρα επί του Παναιτωλικού στάθηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάστηκε στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό για την 27η αγωνιστική της Superleague και ήταν καταιγιστικός σκοράροντας πέντε γκολ (5-0). Ένας από τους πολλούς διακριθέντες των ερυθρόλευκων ήταν και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ο οποίος μάλιστα ήταν και μεταξύ των σκόρερ της αναμέτρησης. Ο Νορβηγός διεθνής μπακ αμέσως μετά το ματς μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για το ματς αλλά και για την εμφάνιση αυτού και των συμπαικτών του:

Για την εξαιρετική εικόνα της ομάδας και το 5-0 επί του Παναιτωλικού: «Παίξαμε πάρα πολύ επαγγελματικά, από την αρχή ως το τέλος του παιχνιδιού. Ξέραμε ότι ο Παναιτωλικός μπορούσε να μας απειλήσει, διαθέτει πολύ καλούς επιθετικούς ποδοσφαιριστές. Έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Το κάναμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Είχαμε πάρα πολύ καλή απόδοση και το γεγονός ότι σκοράραμε πέντε γκολ, αλλά κρατήσαμε και το μηδέν στην άμυνα, δείχνει πώς κάναμε ένα πολύ ολοκληρωμένο παιχνίδι».

Για το κίνητρο που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός με τη σεζόν να φτάνει στο τέλος της: «Αποδείξαμε και στο Αγρίνιο πώς πρέπει να είμαστε επαγγελματίες πάντα… Οποιαδήποτε κι αν είναι η κατάσταση, εμείς πρέπει πάντα να παίζουμε για τη νίκη. Κάναμε ακριβώς αυτό. Δεν έχει σημασία ποιες ήταν οι δυσκολίες της κάθε στιγμής. Εμείς πρέπει να είμαστε πάντα επαγγελματίες και να έχουμε υψηλό κίνητρο και σήμερα το αποδείξαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ