Το Top 10 της χρονιάς στο ΝΒΑ, δεν περιγράφεται… (vid)

Το Top 10 της χρονιάς στο ΝΒΑ, δεν περιγράφεται… (vid)

Το καλύτερο top 10 του ΝΒΑ, με φάσεις από όλα τα ματς της χρονιάς είναι εδώ και θα σας ανοίξει την όρεξη ενόψει playoffs.

Η regular season του ΝΒΑ έχει τελειώσει και βρισκόμαστε ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ της διαδικασίας των playoffs της Λίγκας που ξεκινάει με το ματς των Φιλαντέλφια 76ερς κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς.

Σε αυτό βλέπουμε τον Κάιλ Κούζμα να γίνεται poster από τον Κάζινς (Νο.10), τον Λέοναρντ να μας δείχνει το απίστευτο αμυντικό ντου ένστικτο (Νο.9), τον ΝτεΡοζαν να μας κάνει να πιστεύουμε πως ξέρει από… μπαλέτο (Νο.8) και τον Ντέιβις να καρφώνει με μανία στο πρόσωπο του Άλεν (Νο.7).

Συνεχίζουμε με τον Μίτσελ να κάνει πλάκα στην άμυνα των Μάβερικς (Νο.6), τον Κρις Πολ να σπάει τους αστραγάλους του αντίπαλου αμυντικού και να ευστοχεί γιε τρεις (Νο.5) και τον Τζάρετ Άλεν να… παίρνει το αίμα του πίσω σταματώντας τον Βασιλιά στα ίσια (Νο.4).

Τέλος στο Νο.3 έχουμε το απίστευτο τρίποντο του Λαμπ πισω από το κέντρο που έδωσε τη νίκη στους Χόρνετς κόντρα στους εμβρόντητους Ράπτορς, στο Νο.2 τον Ντέρικ Τζόουνς να παίζει το… «1-2» με τον Αντεμπάγιο και να κάνει τεστ αντοχής στη ρακέτα και φυσικά στο Νο.1 τον Ντουέιν Γουέιντ να πετυχαίνει ένα απίστευτο τρίποντο δείχνοντας υπεράνθρωπα αντανακλαστικά, δίνοντας τη νίκη στους Χιτ επί των Γουόριορς σε νεκρό χρόνο. Δεν τον λένε τυχαία άλλωστε Flash…

Δείτε το Top 10 του ESPN και προετοιμαστείτε για το πραγματικό μπάσκετ στο ΝΒΑ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ